[Cross Media Congres 2021] Joris van Heukelom over MakerStreet en SCHOKVAST

[Cross Media Congres 2021] Joris van Heukelom over MakerStreet en SCHOKVAST

Joris van Heukelom is podcastmaker en partner bij MakerStreet. Tijdens het Cross Media Congres 2021 was hij moderator en daarnaast te gast bij de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie.

Joris van Heukelom vertelt onder meer over zijn podcast SCHOKVAST en zijn rol bij MakerStreet, waar het na de verschillende lockdowns weer als vanouds druk is: “Het gaat supergoed. We zitten in het gebied van technologische ontwikkeling, innovatie en product development. Dat zijn allemaal sectoren waar steeds meer vraag naar is. De keerzijde is wel dat ik merk dat de mentale rek eruit is bij vooral de jonge mensen, dus ik hoop dat we binnenkort alles achter ons kunnen laten wat covid betreft. Als bedrijf kun je ook niet meer doen dan een goede werkgever zijn.”

Luister het hele interview hier:

 

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.crossmediaawards.nl
www.makerstreet.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.