Marketing Report
[Cross Media Congres 2021] Joyce Lopulalan over 4orange

[Cross Media Congres 2021] Joyce Lopulalan over 4orange

Joyce Lopulalan is Business Development Consultant bij 4orange. Het bedrijf weet data voor bedrijven om te zetten in informatie waarmee ze uit de voeten kunnen om verder te groeien of hun processen te verbeteren. Joyce is ook vaste columniste op Marketing Report en was tijdens het Cross Media Congres 2021 te gast bij de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie.

Joyce Lopulalan: “Wij zien al jaren dat als je veel data verzamelt, je daarmee goud in handen hebt. Momenteel is het met de digital footprint niet moeilijk om data te verzamelen. Maar je moet het binnen de bandbreedtes van de wet doen en ook als specialisatie hebben om die gegevens te verzilveren. Wij werken voor allerlei branches en bedrijven, maar ook voor goede doelen en gemeenten. Elke organisatie wil relevant zijn. Vaak worden keuzes gemaakt op basis van omzet-gedrevenheid, maar  ik geloof er heilig in dat als je relevant bent, dus op de juiste wijze via het juiste kanaal tussen de oren van de klant komt, dat je dan niet alleen de snelle verkoop meepakt, maar ook mensen aan je merk bindt.”

Joyce vertelt ook over onder meer de voordelen van datagedreven werken en het embedden daarvan in de bedrijfscultuur.

Hier beluister je het hele interview:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.crossmediaawards.nl
www.4orange.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.