Marketing Report
[Cross Media Congres] Cees Dingler over het digitale universum

[Cross Media Congres] Cees Dingler over het digitale universum

Cees Dingler is Creative Director en mede-oprichter van Capitola. Tijdens het Cross Media Congres was hij key-note speaker. Tijdens de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio spraken we hem over ontwikkelingen in de metaverse en digitale wereld.

Cees Dingler: “Games zijn tot nu toe digitale werelden. Voorheen werd er alleen gegamed. Langzaam zijn ze zich aan het uitbreiden. Er komen chatfuncties, datingfuncties, je kunt er dingen leren en bouwen en naar school gaan, en zelfs concerten bijwonen. Op een organische manier is vanuit de gamingwereld een virtuele wereld aan het ontstaan. We nemen het nu misschien nog niet zo serieus, maar ik denk dat er een soort parallel universum gaat ontstaan, waarbij we kunnen kiezen en soms ook gedwongen worden om daar te zijn.”

Luister het hele interview hier:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.crossmediaawards.nl
www.capitola.nl/

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.