Marketing Report
[Cross Media Congres] Marco Abele over OneFor

[Cross Media Congres] Marco Abele over OneFor

Marco Abele is met zijn app OneFor een van de winnaars van de Startup Competitie 2021 van het Cross Media Congres. Tijdens de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio spraken we hem over zijn bedrijf.

Marco Abele: “We zijn een nieuwe Fintech in Europa en richten ons op de overboekings- en betalingsmarkt, dus bijvoorbeeld mensen die geld overmaken naar hun thuisland. We hebben daarbij twee zaken als focus genomen. Zo wilden we de interface persoonlijker en menselijker maken met sociale functies zoals het meesturen van foto’s met het geld. Want mensen willen met hun overboeking een relatie onderhouden met bijvoorbeeld hun ouders. Daarnaast willen we een toepassing zijn die zonder beperkingen te gebruiken is in de hele wereld.”

(Het interview is in het Engels, dit is een vertaling)

Luister het hele interview hier:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.crossmediaawards.nl
www.onefor.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.