Marketing Report
D&B Eventmarketing en FX Agency vormen groep voor events & experiences nieuws

D&B Eventmarketing en FX Agency vormen groep voor events & experiences

D&B Eventmarketing en FX Agency bundelen hun krachten door het vormen van een live & digital experience groep. Beide bureaus komen onder deze groep te vallen.

Pieter Bas Boertje, CEO van de groep: “Met deze krachtenbundeling vervaagt de grens tussen live en digital. De mix van beide disciplines is de toekomst. Zo kunnen we completere belevingen en campagnes creëren die onze opdrachtgevers ondersteunen bij hun strategie, ambities en transformaties. Daarnaast zorgt het er ook voor dat we klaar zijn voor een wereld waarin mensen steeds meer gewend zijn om in een mixed reality te leven. En klaar zijn voor een nieuwe generatie die grenzeloos denkt, zowel letterlijk als figuurlijk.”

D&B en FX zien al langer dat evenementen en experiences een essentieel onderdeel zijn van de communicatie- en marketingstrategie van merken. Om in te spelen op deze groeiende behoefte bieden ze nu als groep de complete mix aan van communicatiestrategie, campagnes, creatieve content én live- en digitale experiences. De groep wil met deze totaalaanpak mensen en merken gedurende het hele jaar betekenisvol verbinden met belevingen en interacties die raken en mensen in beweging brengen.

Vooroplopen

Niels Janssen, Chief Creative Officer van de groep: “Op alle fronten passen onze bureaus geweldig goed bij elkaar. Inhoudelijk, creatief en op het gebied van innovatie. Als we iets doen, dan is er de drive om voorop te lopen en de beste te zijn. Door deze samenwerking hebben we nóg meer expertise in huis voor klanten die daar behoefte aan hebben en kunnen we hen beter helpen met al hun vraagstukken die in deze tijd steeds complexer worden.”

Peter Zijlstra, Chief Operations Officer van de groep: “Bij beide bureaus is veel aandacht voor onze talenten én ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. We hebben dan ook besloten om, met respect voor de sterke culturen en de hechte teams, voorlopig als FX en D&B in Utrecht en Hilversum te blijven en zullen elkaar inspireren en inhoudelijk verrijken en vanuit de nieuw gevormde groep intensief gaan samenwerken. Tegelijkertijd wordt er op groepsniveau gewerkt aan een nieuwe sterke naam en identiteit die we later dit jaar bekend zullen maken.”

www.db-eventmarketing.nl

www.fxagency.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.