Marketing Report
[DCVF Case] Social media van Sportlife nieuws

[DCVF Case] Social media van Sportlife

In mei 2022 koos Sportlife voor DCvF voor hun merkcommunicatie op social media. Sindsdien heeft het bekende kauwgommerk van Cloetta Holland samen met DCvF een socialmediastrategie ontwikkeld waarmee ze de consistentie en relevantie van de merk-content verhogen.

Voor FB en IG stuurt De Combinatie van Factoren op de drie i’s: Inspire, Invite en Inform. Met verschillende contentformats kan er gestuurd worden op engagement en bereik. Met de juiste balans tussen merk en product. Samen met influencers werd content gemaakt voor IG op thema’s die Gen Z specifiek aanspreken.Voor TikTok werd de aanpak test & learn. Met veel veelzijdige content die actueel, trendgevoelig maar vooral entertaining is. Zo kan er een goed beeld gevormd worden van wat werkt en wat niet. Om zo de contentcreatie en distributie te verscherpen en de effectiviteit te verhogen in dit kanaal in 2023.


Al met al mooie en slimme stappen van Sportlife om hun top of mind positie te versterken en de jongere doelgroep aan zich te binden.

www.dcvf.nl

www.sportlife.com

Lees ook:

[DCVF Case] Campagne op luchthavens voor merkidentiteit M&M’s

[DCVF Case] De beste merkintroductie van 2021 overtreffen? That’s a graze idea!

[Case] DCVF steekt de SPARbecue aan!

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.