DEPT en JOURNEE organiseren 24-uur Metaverse Festival

DEPT en JOURNEE organiseren 24-uur Metaverse Festival

Na een succesvolle editie in Berlijn in 2021, nodigt Meta Festival dit jaar mensen van over de hele wereld uit om een kijkje te nemen in de metaverse. Het festival is opgericht door DEPT en JOURNEE.

Met de mogelijkheid om te luisteren naar toonaangevende merken, Web3 innovators en technologie experts, kunnen de aanwezigen met elkaar in contact komen in een 24 uur durende, virtuele speeltuin. Het festival vindt plaats op dinsdag 28 juni in Metapolis (de virtuele wereld van het festival) en alles wat je nodig hebt om het festival bij te wonen is een apparaat met internetverbinding.

Thema’s en sprekers

Het festival draait om vijf thema's: Web3; Immersive Experiences; Diehard Tech; Pop Culture, en de Betterverse. Sprekers voor het Meta Festival zijn onder meer experts in technologie, Web3, blockchain en cryptocurrency, maar ook ondernemers, kunstenaars, schrijvers en creatieven.

De eerste lijst van bevestigde sprekers is afkomstig van merken als H&M, Calvin Klein, Headspace, WIRED, Volkswagen Group, Coca Cola, Netflix, Paramount, PwC en Heineken, en bekende namen in de metaverse scene zoals Gmoney, Cathy Hackl, en DRESSX.

Max Pinas, executive creative director bij DEPT: “Ondanks het feit dat iedereen het over de metaverse heeft, hebben maar weinig mensen het daadwerkelijk ervaren. We willen alle merken en andere geïnteresseerden de kans geven om de mogelijkheden van de metaverse te ervaren. Met een gevarieerd aanbod van sprekers en entertainment, hopen we aanwezigen op weg te helpen bij het ontdekken van de volgende stap in het virtuele aspect van hun bedrijf."

www.meta-festival.com

www.deptagency.com

www.journee.live

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.