DPG Grow podcast Data&: aflevering 3: Data& Shopper Marketing met Constant Berkhout

DPG Grow podcast Data&: aflevering 3: Data& Shopper Marketing met Constant Berkhout

Zijn marketeers en category managers die zonder data werken net zo succesvol en blij als degenen die met data werken? Is een intensieve datatoepassing een randvoorwaarde voor succes binnen FMCG en retail? Te gast in de derde aflevering van de podcast Data& is Constant Berkhout. Hij is oprichter en Managing Director bij Fusion Strategy & Retail.

Data& is de podcast van DPG Media, waarin Job van den Berg, Data Strategy Director bij DPG Media, op zoek gaat naar praktijkervaringen van data binnen media en marketing. In de derde aflevering van Data& heeft hij het met Constant Berkhout over shopper marketing en zoomen ze specifiek in op de FMCG en Retail branche - alles wat in een schap staat of dagelijkse shoppers betreft.

Constant Berkhout heeft in de afgelopen jaren drie boeken en 100 artikelen over dit onderwerp geschreven. Met zijn ervaring aan zowel FMCG- als retailzijde kan hij als geen ander antwoord geven op bovenstaande vragen. Hij neemt de luisteraar mee in concrete voorbeelden uit zijn tijd bij Pepsico en Ahold Delhaize; voorbeelden waar data de sleutel voor succes waren en voorbeelden waar data geen rol hadden in het nemen van een belangrijke beslissing. Wanneer zijn data key voor succes? Je hoort het allemaal in de derde aflevering van Data&! 

Luister de podcast hier en kijk voor meer inspiratie op Grow.nl 

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

DPG Grow komt met podcastserie Data&
DPG Grow podcast Data&: aflevering 2 Agile Insights Tools

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.