DPG Grow-podcast Data& CRO met Lucia van den Brink

DPG Grow-podcast Data& CRO met Lucia van den Brink

Te gast in de vierde aflevering van Data& is Lucia van den Brink, CRO-specialist bij NU.nl en schrijver. Centraal staat CRO, dat staat voor Conversion Rate Optimalisation.

Data& is de podcast van DPG Media, waarin Job van den Berg, Data Strategy Director bij DPG Media, op zoek gaat naar praktijkervaringen van data binnen media en marketing.

CRO zorgt er toch voor dat men vaker klikt op online platforms? Nee, CRO gaat veel verder dan dat. Hoe precies? Dat wordt besproken in deze aflevering. Lucia van den Brink combineert haar baan als CRO-specialist bij NU.nl met het schrijven van romans. Zij ziet vele raakvlakken tussen beide disciplines. Het creatieve aspect van schrijven helpt haar bij cijfermatige CRO-analyses en vice versa. 

Besproken wordt waarom NU.nl CRO toepast: CRO is toch vooral relevant voor de bol.coms van deze wereld? Waarom moet zo’n grote nieuwssite met CRO aan de slag, hoe werkt dat in combinatie met de wensen van redacties en wat levert het concreet op? Lucia van den Brink neemt de luisteraar mee in de wereld van Data& CRO.

De aflevering is te beluisteren door hier te klikken.

Lees ook:

DPG Grow komt met podcastserie Data&
DPG Grow podcast Data&: aflevering 2 Agile Insights Tools
DPG Grow podcast Data&: aflevering 3 Data Shopper Marketing met Constant Berkhout

www.dpggrow.nl
www.dpgmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.