Marketing Report
DPG Grow-podcast Brandkast! 6: Femke Furnee (Fest): Een het kan wel-mentaliteit is essentieel nieuws

DPG Grow-podcast Brandkast! 6: Femke Furnee (Fest): Een het kan wel-mentaliteit is essentieel

Femke Furnée is de jonge, energieke oprichtster van interieurmerk FEST, een betaalbaar designmerk. Want dat was er nog niet, volgens Furnée. Het was of high-end of IKEA. Inmiddels heeft FEST een plek ingenomen daartussenin en is het merk uitgegroeid tot een omnichannel-brand met zes boetiekwinkels, een eigen website en honderd resellers in twintig landen.

Brandkast! is een podcast waarin Dominique Henskens en Roger Verdurmen op zoek gaan naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard.

In Brandkast gaan Dominique Henskens en Roger Verdurmen in gesprek met Femke over ondernemen, positioneren en doelgroepdenken. Furnée spreekt openlijk over de successen en de moeilijkheden die ze de afgelopen jaren tegenkwam.

Ze zegt zelf altijd geholpen te zijn door mensen uit haar netwerk, goede adviezen zijn immers goud waard. Een van de beste adviezen die ze zelf kreeg was van Corinne Vigreux (Tomtom): je merk is alles wat je hebt daar moet je steeds in blijven investeren. The brand will protect you. Als je een sterk merk bouwt, dan kun je overleven, ook in tijden van crisis.

Benieuwd? Beluister de hele podcast via Grow of via je favoriete podcast-platform.

www.dpggrow.nl

Lees ook:

DPG Grow-podcast Brandkast! 5: Relevant blijven als merk met Ferdi Felderhof (Donald Duck)
DPG Grow-podcast Brandkast! 4 met Simone van Trojen van LaDress
DPG Grow-podcast Brandkast! 3 met Marcel Belt
DPG Grow-podcast Brandkast! 2 met Zeeman's Caroline van Turennout

Abonneer je op onze nieuwsbrief