Marketing Report
DPG Grow-podcast Brandkast! 5: Relevant blijven als merk met Ferdi Felderhof (Donald Duck)

DPG Grow-podcast Brandkast! 5: Relevant blijven als merk met Ferdi Felderhof (Donald Duck)

In de vijfde aflevering van de podcast Brandkast is Ferdi Felderhof te gast, hoofdredacteur van Donald Duck.

Brandkast! is een podcast waarin Dominique Henskens en Roger Verdurmen op zoek gaan naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard.

In Brandkast spreken de presentatoren deze keer met de hoofdredacteur van de Donald Duck, Ferdi Felderhof. Het blad dat elke week 2 miljoen lezers bereikt, bestaat in 2022 zeventig jaar in Nederland en is nog steeds niet te stuiten met ruim 200.000 abonnees.

Donald versus Mickey

Hoe is het om voor een merk te werken dat al zo oud is en tegelijk een zeer jeugdig publiek moet blijven boeien? Hoe vrij ben je eigenlijk als Big Brother Walt Disney altijd over je schouder meekijkt? En hoe komt het dat Donald Duck in Nederland zo’n succes is, terwijl ze in Amerika meer van Mickey houden?

Ferdi Felderhof vertelt in deze podcast over het bewaken van het merk, over storytelling, en de kracht van het karakter, de uitdaging van branded content en het almaar willen blijven vernieuwen. Benieuwd? Beluister de hele podcast via Grow of via je favoriete podcast-platform.

www.dpggrow.nl

Lees ook:

DPG Grow-podcast Brandkast! 4 met Simone van Trojen van LaDress
DPG Grow-podcast Brandkast! 3 met Marcel Belt
DPG Grow-podcast Brandkast! 2 met Zeeman's Caroline van Turennout

Abonneer je op onze nieuwsbrief