DelanoPR vergroot media-aandacht voor We Love Communities

DelanoPR vergroot media-aandacht voor We Love Communities

Pr-bureau DelanoPR heeft meegeholpen aan de publiciteit rond de monitor, het online event en het verder uitbouwen van de bekendheid van We Love Communicarties en de Online Community Summit. Het online-event heeft door inspanningen van DelanoPR veel free publicity gegenereerd. 

Bedrijven zoeken sinds de lockdown naar manieren om relaties te bouwen en onderhouden met klanten en prospects. Maartje Blijleven, oprichtster van We Love Communicaties en de Online Community Summut: “Een online community is hiervoor een goed alternatief. Een online community is authentiek en aansprekend. Ik verwacht dan ook dat de vraag naar het opbouwen van community’s verder doorzet.

Voorheen regelde ik mijn eigen media-optredens zelf, maar sinds mijn bedrijf We love communities snel groeit, helpt Jennifer Delano me daarbij. En met succes. Ik ben vooral onder de indruk van haar talent en doorzettingsvermogen om net zo lang te bellen en benaderen totdat ze een publicatie geregeld heeft. Ze wil echt het beste voor haar klanten en voelt zich verantwoordelijk voor het eindresultaat.”

www.delanopr.n
www.welovecommunities.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.