Marketing Report
Dentsu ontwikkelt campagne Sint belt aan KPN nieuws

Dentsu ontwikkelt campagne Sint belt aan KPN

Met de groeiende populariteit van de slimme video deurbel komt rond 5 december voor ouders ook een nieuw probleem om de hoek kijken. Want hoe bewijs je dat het écht Sinterklaas en niet de buurman was die aanbelde? KPN introduceert Sint belt aan, een service met aanbel-video’s van Sint. Voor ouders om te downloaden en aan kinderen te laten zien.

Sint belt aan

Op www.sintbeltaan.nl kunnen ouders kiezen uit allerlei video’s van Sint voor de deur: hij heeft haast, bewondert zichzelf voor de camera, is bang voor de hond of schrikt van de lamp die plotseling aangaat. Naast verschillende scènes bezoekt Sint diverse straten en is er keuze tussen overdag of ‘s avonds, om voor meerdere gezinnen relevant te kunnen zijn – waar en wanneer pakjesavond ook gevierd wordt.

De campagne is ontwikkeld door Dentsu Creative Amsterdam. Sietske Walles, Creative Copywriter bij Dentsu: "Het is altijd leuk als een merk iets meer doet dan alleen een boodschap zenden, in dit geval met een dikke knipoog. Smart home devices zijn handig, maar niet altijd voor Sinterklaas. Daar haken we sympathiek op in."

KPN zorgt voor digitale verbinding 

Vorig jaar ging KPN viral met de goedheiligman die op TikTok liet zien dat zijn dansmoves nog behoorlijk bij de tijd zijn. Angela Snijders, Brand & Content Communications bij KPN: "Onze huizen worden steeds slimmer. Voor de Sint vervangt de slimme video deurbel vaak de schoorsteen om de cadeautjes in de huizen te brengen. Omdat we bij KPN alles op alles zetten om iedereen digitaal verbonden te houden, helpen we de Sint hier uiteraard graag bij."

De campagne wordt aangejaagd via Instagram, Facebook en TikTok.

www.dentsu.com

www.kpn.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.