Dept aangesteld tot reseller van Google Cloud en Google Marketing Platform

Dept aangesteld tot reseller van Google Cloud en Google Marketing Platform

Digital agency Dept is reseller geworden van Google Cloud en het Google Marketing Platform (GMP). Daarmee kan Dept volgens eigen zeggen haar klanten in de EMEA-regio beter bedienen. 

Google Marketing Platform bestaat uit tools als Google Analytics 360, Display & Video 360, Search Ads 360 en Google Optimize 360. Onderdeel van het proces was een pitch voor Google met diverse klantcases. 

Dimi Albers, CEO van Dept: "Voor Dept is de nieuwe reseller-status een echte mijlpaal in onze Google-partnership te noemen. We onderscheiden ons hiermee nog meer als de digital agency van de toekomst en laten zien dat we sterke partnerships aangaan, de klant extensief van dienst kunnen zijn en dat we data en media snappen als geen ander."

Cristian van Nispen, head of data & intelligence bij Dept: "Met Dept als reseller kunnen klanten een eigen Google-licentie verkrijgen, waardoor ze eigenaar worden van alle eigen data en controle houden over hun technologie-stack. Als gevolg hiervan kan het voor de klant financieel gunstiger uitpakken door minder afhankelijk te zijn van derden."

www.deptagency.com
www.google.com
www.abc.xyz

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.