Marketing Report
Dimi Albers CEO Dept

Dimi Albers CEO Dept

Dept heeft Dimi Albers benoemd tot global CEO. De internationaal vanuit Amsterdam opererende digitale agency heeft onlangs e3creative in het Verenigd Koninkrijk aangekocht.  Daarmee heeft Dept nu 1150 mensen in dienst met een omzet van meer dan 130 miljoen euro in elf europese landen en de Verenigde Staten.

De board van Dept is blij met de aanstelling van Dimi Albers als nieuwe CEO. Paul Manuel, Chairman of the Board: "Dimi is uniek in zijn soort. Hij begrijpt onze markt als geen ander en heeft een enorme drive om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast is hij al twaalf jaar onderdeel van ons bureau, dat maakt hem de perfecte vertegenwoordiger van onze cultuur en drive." Frank Schmid, Managing Director van Dept sinds 2015, gaat samen met Albers werken in de rol van COO.

Dept biedt klanten toegang tot gespecialiseerde digitale teams die data, creativiteit en technologie combineren. Met deze positie heeft het digitale bureau zich de afgelopen jaren  ontwikkelt als internationale speler. Dept is ervan overtuigd dat klanten profiteren van een geintegreerde one-stop-shop met eenvoudige structuur, snelheid en persoonlijk contact.

Dimi Albers: "De rol van CEO vervul ik niet alleen, ons succes is een team effort. Als bewijs van onze sterke team spirit hebben we meer dan 80 Depsters als aandeelhouders. We kunnen niet wachten om samen verder te groeien vanuit onze huidige positie als Europese topspeler tot een leading global digital agency."

e3creative dat in Manchester gevestigd is, werd opgericht in 2010 en omvat meer dan 60 experts op het gebied van creativiteit, digital marketing en technology. Ze worden door The Drum gerekend tot de top 100 van Independent Digital Agencies en wisten de afgelopen jaren meer dan 80 prijzen te winnen voor projecten voor onder meer Sony PlayStation, O2, Royal Ascot en Carphone Warehouse.

Jake Welsh, oprichter van e3creative: "Het is een zeldzame en welkome kans om ons te verenigen met een groter team dat de waarden, cultuur en drive van ons bureau weerspiegelt, zodat we gezamenlijk ons groeimomentum voort kunnen te zetten. Onderdeel worden van Dept is daarin een spannende volgende stap voor e3creative. Onze visie sinds dag een is namelijk om 's werelds meest toonaangevende, geintegreerde digitale agency te worden. Deze samenwerking zet dat streven alleen maar voort."

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.