Marketing Report
Dept breidt team uit op gebied van data, tech en creativiteit

Dept breidt team uit op gebied van data, tech en creativiteit

Digital agency Dept versterkt haar team in Nederland met strategen, creatievelingen en vakexperts. Het bedrijf ontwikkelt digitale producten, diensten en campagnes voor Nederlandse en buitenlandse merken als bol.com, Bugaboo, Netflix en Samsung.

Joep Roosen, Managing Director bij Dept: “Met de komst van het nieuwe talent halen we wederom veel specialistische kennis en uitgebreide internationale ervaring in huis. We kijken ernaar uit om samen met hen onze klanten op ieder front te ondersteunen en klaar te stomen voor de toekomst!” 

De creatieve tak van Dept verwelkomt Associate Creative Director Ramin Bahari, afkomstig van VIRTUE, en Art Director Ana Rangel, voormalig werkzaam bij Ogilvy Madrid. Beiden ondersteunen nationale en internationale klantteams en werken mee aan de uitbreiding van Depts creatieve portfolio. 

Op het vlak van digital marketing betreden meerdere specialisten het digital agency, onder anderen contentstrateeg Tanika Buijsen, Technical Data Consultant Minoo Movahhed en Account Director Brendan Brouwer. Met internationale expertise en ervaring bij partijen als Greenhouse, OMG en Collective London, helpen ze de (internationale) klanten met het accelereren van hun digitale groei. 

Ook op het gebied van design en technology zorgen de frisse strategische blikken van Anthony van de Veen, Lisse Mastenbroek en Héloïse Bien ervoor dat klanten bouwen aan hun digitale teams en digitale roadmap voor de komende jaren. Anthony van de Veen was voorheen werkzaam bij HCL en start als Digital Transformation Director. Strateeg Lisse Mastenbroek komt van PwC Singapore en Héloïse Bien, eerder in dienst bij CS Digital Media, vervult de rol als Program Manager. 

www.deptagency.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief