Marketing Report
Dept breidt uit en stelt managing directors NL aan 

Dept breidt uit en stelt managing directors NL aan 

Dept groeit in binnen- en buitenland hard door. Sarah Wubben en Jeanette Kerssens nemen in Nederland de leiding als nieuwe Managing Directors NL, een powerteam met een ambitieuze visie voor Dept, haar 600 werknemers en klanten als Otrium, bol.com, Eneco en Beiersdorf. 

Joep Roosen zet  de stap tot COO Europe en geeft het stokje over aan Jeanette Kerssens en Sarah Wubben.

Jeanette Kerssens: “De vraag naar end-to-end digitale oplossingen – van merk en tech tot performance en alles ertussen – is nu groter dan ooit. Dept heeft een unieke positie in de markt om daarop het antwoord te zijn. Bedrijven helpen bij het digitaal versnellen van hun business, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.”

Een eerste ontwikkeling onder de leiding van Sarah en Jeanette is het openen van Dept hubs en de focus op divers talent.

Sarah Wubben: “We geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid bij onze Depsters past en dat je je werk vanaf elke locatie kunt doen. Door nieuwe hubs te openen in Zwolle, Maastricht en Veenendaal, maken we het makkelijker voor toptalent om bij Dept te werken. Divers talent brengt vernieuwende ideeën die onze klanten helpen groeien. En wij helpen hen graag groeien en ontwikkelen, daarom zetten we ook de volgende stap met ons traineeship-programma.”

Joep Roosen: “Het is bijzonder om te zien hoe de Dept-cultuur zo steady blijft, zelfs met de snelle groei die we op wereldwijde schaal meemaken. We zijn enorm trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en trekken deze lijn door over de grenzen. Jeanette en Sarah zorgen samen met de leadership teams voor tevreden klanten en zullen innovatie en groei realiseren, dat is gegarandeerd.”

www.deptagency.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief