Marketing Report
Dept breidt uit met digital marketing agency Feed

Dept breidt uit met digital marketing agency Feed

Met de komst van Feed breidt Dept zijn wereldwijde aanwezigheid uit naar Canada en Australië. Feed is gespecialiseerd in het leveren van hyper-gepersonaliseerde content op schaal voor vooruitstrevende internationale merken zoals eBay en Ancestry.com.

Met meer dan 200 experts in Londen, Manchester, San Francisco, Berlijn, Sydney, Parijs en Toronto versnelt Feed zijn wereldwijde executiekracht door zich aan te sluiten bij Dept, een van de snelst groeiende digital agencies ter wereld. 

Feed helpt merken met het versterken van klantrelaties door de gehele customer lifecycle. Met een combinatie van CRM, onsite, social en digital advertising, maakt de eigen creative automation technologie en omnichannel-planning gebruik van een uitgebreide hoeveelheid customer data om honderdduizenden uitingen per maand te ontwikkelen en in te zetten. Hierdoor maakt het testen op schaal en écht gepersonaliseerde communicatie mogelijk.

Dimi Albers, CEO bij Dept: “De snelheid van contentproductie neemt hard toe door verschuiving binnen digital advertising. Met de hulp van Feeds expertise, eigen technologie en wereldwijde klantrelaties kunnen we onze groei in creative automation verder versnellen. Samen met de kracht van ons Ada by Dept platform kunnen we onze grenzen nog verder verleggen op dit gebied.”

Matt Lynch, oprichter van The Feed Group: “Als volgende stap voor Feed willen we onze klanten nieuwe skills, gespecialiseerde expertise en nog meer innovatie power aanbieden door ons aan te sluiten bij Dept. Onze culturen liggen op één lijn, we delen dezelfde waarden en hebben een zelfde visie rondom bedrijfsvoering. We voelen ons nu al thuis.”

Dit is de vierde overname voor Dept dit jaar. In februari sloot martech agency Byte zich aan, gevolgd door de Amerikaanse software consultancy Devetry in april en Kroatisch development agency Blazing Edge in juli. Dept heeft ook recent zijn uitbreiding naar Azië-Pacific aangekondigd, onder leiding van voormalig Havas Group CEO, Vishnu Mohan.

www.deptagency.com
www.feedagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief