Marketing Report
Dept breidt uit met martech agency Byte uit Londen

Dept breidt uit met martech agency Byte uit Londen

Digital agency Dept zet haar wereldwijde uitbreiding voort met Byte, een 150-koppige marketing technology agency met kantoren in Londen, New York en Berlijn. Samen versterken de bureaus de end-to-end services voor klanten over de hele wereld.

Het snelgroeiende Byte, gespecialiseerd in AR, campagnes en chatbots, heeft een klantportfolio, bestaande uit onder andere Spotify, ASOS en Just Eat Takeaway. Afgelopen jaar groeide de wereldwijde omzet met 20 procent en voegde het bedrijf  een aantal snelgroeiende klanten toe, waaronder TikTok, Twitch en Zoopla. Daarbij is Byte Facebook Premium Marketing Partner, Snapchat Official Lens Creator Partner en TikTok Effect Partner. 

Dept helpt merken als BOSE, bol.com en Patagonia te groeien en hun digitale business te versnellen door creativiteit, technologie en data te combineren. Byte werd aangetrokken door het digitale DNA, de cultuur en de ambitieuze groeiplannen. Met 27 Dept kantoren verspreid over de hele wereld, krijgt Byte de mogelijkheid om een full-service digitaal aanbod te bieden aan klanten over de hele wereld. 

Alex Miller, mede-oprichter van Byte: “We zijn onderdeel geworden van Dept om de wereldwijde groei te versnellen en ons technologie aanbod een boost te geven met de meer dan 500 Dept tech engineers. Wij kijken ernaar uit om Dept te helpen bij het realiseren van haar visie om wereldwijd een top 10 digital agency te worden.”

Jamie Kenny, mede-oprichter van Byte: “We behouden ons innovatieve, ondernemende karakter waar klanten van houden, tegelijkertijd resoneert Dept’s mantra big enough to cope, small enough to care volledig met waar wij in geloven.”

Dimi Albers, CEO van Dept: “Alex, Jamie en de rest van het team staan bekend om hun innovatieve campagnes, grensverleggende AR-oplossingen en geavanceerde chatbots. Hun vermogen om snel te groeien, net als wij creativiteit, technologie en data te combineren, en hun sterke cultuur maakt dit een perfecte mix. We kunnen niet wachten om samen te werken voor de beste merken ter wereld.”

Het managementteam van Byte blijft opereren zoals voorheen. De mede-oprichters van Byte, Alex Miller en Jamie Kenny, zullen nauw samenwerken met het managementteam van Dept, en de lokale teams in het VK en de VS.

www.bytemissioncontrol.com
www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.