Marketing Report
Dept breidt uit naar Azië-Pacific met partner Vishnu Mohan

Dept breidt uit naar Azië-Pacific met partner Vishnu Mohan

Dept is officieel van start gegaan in Azië-Pacific, onder leiding van voormalig CEO van Havas Group, Vishnu Mohan. Na de oprichting in Amsterdam in 2015 is Dept wereldwijd snel gegroeid. Van 150 werknemers in Nederland naar meer dan 2000 verspreid over zeventien landen op vijf continenten.

Mohan gaat intensief samenwerken met Dept’s CEO Dimi Albers en wordt daarbij verantwoordelijk voor het uitrollen van Dept in Azië. Hij maakt de stap naar Dept na 25 jaar bij Vivendi’s Havas Group, waar hij een belangrijke rol speelde bij de lancering en ontwikkeling van Havas Group in de regio Azië-Pacific. 

Dimi Albers, Global CEO bij Dept: “De afgelopen jaren hebben we meerdere impactvolle projecten in Azië-Pacific gerealiseerd voor merken als Mizuno, Samsung, Weber, Fujitsu en KLM. Onze visie is altijd geweest om klanten te verbinden met het beste talent in de wereld, ongeacht de locatie. Een lokaal team van experts dat volledig samenwerkt met teams in EMEA, Noord-Amerika en Zuid-Amerika zorgt dat we een nog grotere impact kunnen maken in de APAC-regio, voor zowel onze wereldwijde klanten als lokale merken. Met Vishnu's netwerk, groeimindset en kennis van de markt hebben we de juiste persoon gevonden om ons avontuur in Azië een boost te geven.” 

Vishnu Mohan, Partner & Growth Officer bij Dept: “Met een digitaal DNA, het geïntegreerd one-stop-shop principe en expertise in tech, design, creativiteit en performance, heeft Dept alle ingrediënten om een verschil te maken in APAC. Daarbij is de simpele structuur, snelheid en persoonlijk contact één van de belangrijkste redenen waarom ik er erg naar uitkijk om met Dimi en de teams samen te werken. Met behulp van het groeiende klantportfolio en trackrecord in de regio kan ik niet wachten om een Azië-Pacific business te bouwen onder het motto: big enough to cope, small enough to care”. 

www.deptagency.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief