Marketing Report
Dept is Agency of the Year bij The Lovie Awards

Dept is Agency of the Year bij The Lovie Awards

Digital agency Dept was dit jaar de ultieme winnaar van The Lovie Awards; alle acht ingestuurde cases wonnen zowel de jury- als publieksprijs, en als kers op de taart werd het agency uitgeroepen tot Agency of the Year. 

Het agency met kantoren in dertien landen nam drie gouden, drie zilveren en twee bronzen awards mee naar huis voor haar klantcases. Daarnaast was het werk ook binnen de genomineerde categorieën het meest geliefd door publieksstemmers en ontving maar liefst acht People’s Lovie Awards. De titel Agency of the Year laat zien dat Dept in staat is impact te maken met de combinatie van technologie, creativiteit en data in geïntegreerde teams.

Dimi Albers, CEO van Dept: “Winnen vanuit zowel het grote publiek als de jury bestaande uit de beste mensen binnen ons vak is een enorme eer. Het afgelopen jaar hebben we projecten, klanten en onszelf opnieuw moeten uitvinden, net als veel andere merken en bureaus. Ik ben ontzettend trots dat we vanuit het vertrouwen van onze klanten en onze hardwerkende teams zijn geslaagd om klanten te helpen bij het bouwen en versnellen van hun digitale business in een jaar vol uitdagingen. Dus, in lijn met onze 7-word speech: take that, 2020!” 

Het werk van Dept op gebied van technologie is beloond met drie awards. De Bugaboo webshop, die in minder dan vier maanden werd uitgerold in 26 landen, won een gouden award voor Best Retail & Shopping Website. NGO Justdiggit won een zilveren Lovie voor Best use of GPS/Location Technology en Best use of Messaging & Bots.

De creativiteit bleef ook niet onopgemerkt. Het livestream evenement voor Honig, dat is opgezet tijdens de eerste lockdown, ontving een gouden prijs voor Best Event & Live Stream Social Campaign. De innovatieve Raise the Bar campagne voor JBL won een bronzen Lovie voor Best Branded Product and Services. Het nieuwe webportaal voor Switzerland Tourism, dat je meeneemt op een reis door de prachtige landschappen van Zwitserland, sleepte een gouden Lovie binnen voor Best Functional Website Design en een zilveren Lovie voor Best Travel & Tourism Website.

Ten slotte werd met behulp van Depts slimme gebruik van data een bronzen Lovie binnengesleept binnen de categorie Best Brand Strategy & Planning voor het werk met SteelSeries.

www.deptagency.com
www.lovieawards.eu

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief