Marketing Report
Dept maakt 19:00 uur-campagne voor Lucky Day

Dept maakt 19:00 uur-campagne voor Lucky Day

Dept, Mindshare en Greenhouse ontwikkelden de campagne Om 19:00 uur weet je ’t voor Lucky Day, een van de zeven spellen van de Nederlandse Loterij.

De campagne loopt op social, online videokanalen, display banners en radio. Centraal staat het voor Lucky Day-spelers spannendste moment van de dag: de trekkingsuitslag om 19:00 uur. Met de zin Om 19:00 uur weet je ‘t wordt dit moment geclaimd.

Dennis Hamakers, strateeg bij Dept: “Een nieuw category entry point waarmee Lucky Day zich sterk positioneert in het brein van de doelgroep en een plek krijgt in het ritme van Lucky Day-spelers. Daarbij is het een boodschap die lekker makkelijk te onthouden is.”

Chris Römer, senior creative bij Dept: “Om de boodschap te laden en het dagelijkse karakter te benadrukken halen we de alledaagse dromen van de doelgroep naar boven. Niet perse de grote clichés, maar denk aan die oldtimer die je altijd al wilde of je eigen vakantiehuisje aan zee.”

Tim van Dijk, campagnemarketeer bij Lucky Day: “Met deze scherpe pay-off en campagne verwachten we slim en snel terrein te veroveren in het hoofd van onze doelgroep als de spannendste loterij van Nederland.”

Dept is als lead agency van Lucky Day ook verantwoordelijk voor de verfrissing van de huisstijl. Er is gekozen voor een makkelijk te herkennen memory structure met de lichtblauwe wereld, het logo van Lucky Day en de toevoeging van mensen met duidelijke gezichtsexpressies in beeld.

luckyday.nederlandseloterij.nl
www.deptagency.com
www.greenhousegroup.com
www.mindshareworld.com

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief