Marketing Report
Dept zet verder in op groei met 100 vacatures

Dept zet verder in op groei met 100 vacatures

Digital agency Dept nam in 2020 de vierde plek in de Top 250 scale-ups van Nederland en investeert ook dit jaar in verdere groei. Er staan honderd vacatures open bij het full-service bureau

Van senior tot junior, en van een engineering genie tot creatief meesterbrein: het bureau wil haar diverse disciplines versterken met nieuw talent en specialisten met jarenlange ervaring.

Met een eigen festival, kledinglijn, next-level virtuele evenementen en inspiratiesessies heeft Dept cultuur en verbintenis hoog in het vaandel staan. Met het Dept Cares-programma en de recentelijke Climate Neutral-certificering geeft het aan toegewijd te zijn aan verdere emissiereductie en het bijdragen aan een duurzame wereld.

 Joep Roosen, managing director bij Dept: “In 2020 groeide e-commerce in sneltreinvaart en werd het belang van digitale experiences en platforms nog belangrijker. Het moment om digitaal verder te transformeren is nu. We willen al onze klanten, uit uiteenlopende industrieën en van verschillende grootte, ondersteunen om hun digitale business te versnellen. Het geeft Depsters de mogelijkheid om te groeien, met teams over de hele wereld samen te werken en op hun manier impact te maken; voor zichzelf, de klant, teamgenoten én de wereld.”

www.deptagency.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief