Dick Advocaat in campagne Koning TOTO

Dick Advocaat in campagne Koning TOTO

Dick Advocaat speelt de hoofdrol in de campagne rondom Koning TOTO. De campagne is ontwikkeld door creative agency TBWA\NEBOKO.

Als er één Nederlandse voetbaltrainer het cv heeft om Koning TOTO te worden, dan is het wel Dick Advocaat. Niemand stond bij zoveel clubs en landen aan het roer als Dick. Daarover zou hij heel erg kunnen opscheppen, maar Dick blijft een nuchtere Hollander. In tegenstelling tot eerdere Koning TOTO’s gaat Dick niet dik doen. En juist die rol blijkt op zijn lijf geschreven.

Wilfred Genee is vaak de aangever in zijn programma’s en staat bekend om zijn liefde voor karaoke en het Nederlandse lied. Gaat hij Dick ervan overtuigen om de TOTO-kroon op te zetten?

Sam Depoortere, Business Director TOTO bij Nederlandse Loterij: “Dick Advocaat, man van de wereld met een glansrijke carrière als speler en trainer. Nu hij zijn trainersloopbaan echt lijkt te hebben beëindigd, rest hem de kroon op zijn werk.”

Patritia Pahladsingh, Managing Director bij TBWA\NEBOKO: “Goede wijn behoeft geen krans. Net zoals een échte koning geen kroon behoeft. Met Dick Advocaat geven we de TOTO-campagne zo een disruptief vervolg.”

Credits

Klant: Nederlandse Loterij / TOTO | Bureaus: TBWA\NEBOKO, Mindshare, Greenhouse, Truus, Men in Green | Productiemaatschappij: Studio Studio | Post productie: Post Office en Compound

www.tbwa.nl
www.toto.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.