Marketing Report
Digitale bureaus bundelen krachten onder één naam: Endeavour nieuws

Digitale bureaus bundelen krachten onder één naam: Endeavour

Onder meer influencer agency 3sixtyfive, online marketing bureau DBOM en PXL.widgets gaan samen en zullen voortaan werken onder één naam: Endeavour. Bij Endeavour werken 175 mensen.

Mike van der Wallen, Founding Partner en Executive Director bij Endeavour: “We zien dat steeds meer bedrijven online willen versnellen, omdat hun klanten online beter dan ooit te bereiken zijn. Digital marketing en de strategie daarachter is voor veel bedrijven nog steeds een uitdaging, of dat nou gaat over always-on content, online advertising campagnes of het bouwen en onderhouden van een goede website. Om snel te kunnen schakelen zijn klanten op zoek naar het totaalplaatje. De kennis en skills die zij zoeken, hebben wij in huis. Daarom vinden we het nu tijd om ons daarin sterker te positioneren.” 

Vier pijlers

Endeavour zal werken met vier pijlers: Zo gaat Content over contentstrategie en creatie, staat Platforms voor de ontwikkeling van websites en apps en kunnen klanten bij Growth aan de slag met groeistrategieën. De vierde pijler staat voor in-housing, waarbij marketing- en development personeel intern wordt opgeleid en bij de klant op de werkvloer wordt geplaatst. Endeavour werkt in de verschillende pijlers onder andere voor Danone, Toyota, Unicef, KNVB en DAS.

Orchestrated digital marketing

Al die veranderingen hebben als doel orchestrated digital marketing. Matthijs van Schendelen, Founding Partner en Commercial Director: “Hiermee bedoelen we dat alle online middelen van een bedrijf, van strategie tot social post, samenwerken en op elkaar inspelen.”

Om bedrijven hierin te begeleiden, heeft Endeavour ook een strategische tak. Hier kunnen grote en kleine bedrijven terecht om te starten met hun digitale transitie. In een doorlopend traject brengt het agency, in nauwe samenwerking met de klant, de doelgroep in kaart om vanuit daar de customer journey uit te werken en een sterke positionering te formuleren. Deze positionering wordt vervolgens creatief doorvertaald naar een concept, wat de basis vormt voor alle online middelen. Matthijs van Schendelen: “Dat is waar de eindklant van nu naar verlangt en waar we met onze klanten naartoe willen werken.”

www.endeavour.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.