Marketing Report
Directeur Diana Janssen vertrekt bij DDMA nieuws

Directeur Diana Janssen vertrekt bij DDMA

Directeur Diana Janssen neemt na 17 jaar afscheid van DDMA, branchevereniging voor data en marketing. Vanaf 1 maart gaat zij aan de slag als directeur bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO). 
 
Diana Janssen begon in 2006 als directeur van DDMA. Onder haar leiderschap is DDMA uitgegroeid tot de grootste branchevereniging op het gebied van marketing, met meer dan 360 organisatieleden en 16 medewerkers. De zoektocht naar een nieuwe directeur start op korte termijn.
 
Robert van Geffen, bestuursvoorzitter DDMA: "Met Diana's vertrek nemen we afscheid van een betrokken en bevlogen directeur met een indrukwekkende staat van dienst. Onder haar leiding nam DDMA telkens in een vroeg stadium het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen. Zo werd al in 2010 het Privacy Waarborg geïntroduceerd. Ook is DDMA onder Diana een van de drijvende krachten geworden achter de agendering van ethiek en het centraal zetten van de mens binnen de marketingsector."
 
Diana Janssen: "Twee dingen zijn voor mij echt kenmerkend voor DDMA: hele praktische handvatten bieden in een sector die door ontwikkelingen in data, technologie en regelgeving steeds complexer wordt. En CMO’s, marketeers en juristen uitdagen om na te denken over een duurzame en verantwoorde toekomst van ons vak. Dit is de komende jaren hard nodig, kijkend naar de grote uitdagingen waar de marketingsector mee te maken krijgt, zoals het imago van de sector en het aantrekken van nieuw talent. Ik ben ervan overtuigd dat het fantastische DDMA-team deze gidspositie met verve blijft voortzetten. DDMA staat als een huis en ik had dan ook geen beter moment kunnen kiezen om iets anders te gaan doen."
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief