Marketing Report
Dirk wint prijs voor beste online-folder nieuws

Dirk wint prijs voor beste online-folder

Dirk van den Broek heeft de prijs voor de beste online folder in ontvangst mogen nemen. Niet alleen de prijs in de categorie supermarkt/slijterij, maar ook de overall online prijs ging mee naar Alphen aan den Rijn. 

Martijn Wester, Manager Digital bij Dirk: “Lezers vinden dit jaar onze scherpe aanbiedingen het belangrijkste aspect van de folder. Daarnaast zien ze de folder als een belangrijke informatiebron. Met de online folder doen we daar eigenlijk nog een extra schepje bovenop. Door het toevoegen van extra pagina’s en een speciale mobiele variant van de folder, kunnen we de klant nog beter informeren over ons voordelige assortiment en andere aspecten binnen Dirk."

Melissa van Bodegraven, marketingmanager bij Dirk: "We investeren dan ook volop in onze online folder om deze te blijven ontwikkelen op basis van nieuwe trends."

Dirk ontvangt een eindcijfer van 4,12 uit 5 voor de beste online folder en laat daarmee zijn concurrenten achter zich.

Over de Beste Folder Awards

De publieksprijs die dit jaar voor de 10e keer georganiseerd werd, is een initiatief van Q&A Insights BV, Spotta en WePublish. In de afgelopen weken hebben ruim 92.000 consumenten hun favoriete folder beoordeeld. Tijdens de verkiezing beoordelen zij zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een deskundig jurypanel. Zij hebben de folders beoordeeld op dezelfde aspecten als de consument, maar kijken ook naar het ontwerp, het drukken, de techniek en distributie of verspreiding van de folder. Hun beoordeling telde voor 30% mee in het eindresultaat.

www.dirk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief