Dit zijn de genomineerden voor de Friends of Search Awards 2023

Dit zijn de genomineerden voor de Friends of Search Awards 2023

In the categorie Best SEO gaan Mollie, Toelevering Online en Pearle Opticiens voor de winst. HEMA, Landal GreenParks en RRS zijn genomineerd in de categorie Best SEA (PPC). De uitreiking vindt plaats tijdens Friends of Search Fest op 23 maart in de Kromhouthal in Amsterdam.

Innovatie en uitvoering

Barry Adams, SEO juryvoorzitter: "De inzendingen van dit jaar laten zien hoe SEO inmiddels een volwaardig onderdeel uitmaakt van het runnen van een bedrijf. SEO krijgt hoge prioriteit en passende budgetten om te helpen bij het behalen van cruciale zakelijke doelen. We waren onder de indruk van het niveau van professionaliteit en slim gebruik van bewezen SEO-tactieken om uitstekende resultaten te behalen voor de website en het bedrijf als geheel."
 
Frederick Vallaeys, SEA juryvoorzitter: "De meeste inzendingen voor de Friends of Search Awards 2023 weerspiegelen hoe merken Google's nieuwste producten en best practices voor geautomatiseerde PPC implementeren om geweldige resultaten te behalen. Drie inzendingen vielen op door hun innovatie en uitvoering. De gemene deler tussen de finalisten is hoe ze hun bedrijfsgegevens en resultaten hebben weten te integreren met Google's AI om resultaten naar een geheel nieuw niveau te tillen."

Beoordeling door internationale experts

Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury naar hoe de cases zich onderscheiden in helder strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid en privacyvriendelijk en verantwoord datagebruik. De jury bestaat uit een internationaal team van onafhankelijke search-experts met naast Barry Adam (Polemic Digital) en Frederick Vallaeys (Optmyzr): Kristina Azarenko (MarketingSyrup Digital), Marco Frighetto (Booster Box), Kate Adams (Google), Tom Pool (Blue Array), Arnout Hellemans (Online Markethink), Marcus Tober (Searchmetrics), Andrew Lolk (SavvyRevenue), Linda Hogenes (Coolblue) en Brendan Almack (Wolfgang Digital).

Friends of Search Awards

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland. De winnaars presenteren hun case op het podium van de Friends of Search Fest op 23 maart in de Kromhouthal in Amsterdam, naast een volledige programmering met sprekers als Fabrice Canel (Microsoft), Simo Ahava (8-bit-sheep), Lily Ray (Amsive Digital) en Kristina Azarenko (MarketingSyrup). Tickets zijn verkrijgbaar via:  www.friendsofsearch.com
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.