Marketing Report
Dive World Wide voortaan integraal onderdeel Planet Nine

Dive World Wide voortaan integraal onderdeel Planet Nine

De Digital Advertising groep Planet Nine consolideert de activiteiten van haar dochter Diva World Wide volledig. De productiestudio Diva World Wide zal onder de merknaam van Planet Nine verdergaan.

Planet Nine verhoogt de opbrengsten voor digitale publicaties door hogere efficiëntie in de verkoop. Dit wordt gerealiseerd door automatisering en de optimalisatie van de verkopen via digitale advertentietechnologieën zoals Header Bidding, het Google Marketing Platform (Ad Manager en Ad Exchange) en XANDR.
 
De activiteiten van Diva World Wide sluiten hier logisch op aan. De Bengaalse productiestudio is opgericht door Maarten Roelofs en richt zich op grotere efficiëntie in de inkoop. Het verlaagt advertentiekosten door de postproductie te distribueren over verschillende geografische regios. Diva World Wide is gespecialiseerd in complexere leveringen zoals Dynamic Creative Optimisation.
 
Planet Nine is twee jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van de activiteiten van Moon Discovery en AdSkills. Door de samenvoeging van de verschillende bedrijven in Nederland, Estland en Bangladesh in Planet Nine BV ontstaat één Nederlandse structuur.
 
Taco Stomps: “Met een meer centrale regie kunnen we het principe van one-stop efficiënter vormgeven. Ons team is een van de best denkbare ontwikkelaars op het gebied van Dynamic Creative Optimisation, we werken daar gemiddeld parallel aan vijf implementaties in de entertainment, reisorganisaties, FMCG en food”.
 
www.planetnine.com

 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief