Dorien Kuiken Managing Director bij Fitzgerald

Dorien Kuiken Managing Director bij Fitzgerald

Dorien Kuiken is per 1 maart 2021 gestart als Managing Director van Fitzgerald, dat onderdeel is van Ace. Het bureau wil hiermee zijn positie verstevigen en zet daarmee de laatste stap naar zelfstandigheid van zusterbureau Glasnost. Dorien Kuiken was de afgelopen 5,5 jaar werkzaam bij het pr-bureau Typhoon en werkte daar sinds januari 2020 als General Manager.

Fitzgerald profileert zich als strategische partner in always-on pr, zowel intern als extern. Dat laatste doet het bureau voor een brede selectie A-merken.

Dorien Kuiken: “Na een interessante carrière bij Typhoon was er ruimte voor iets anders en ben ik met deze stap een bredere koers ingeslagen. De industrie verandert ontzettend snel, consumenten willen merken die impact maken op hun levens. Met Fitzgerald ben ik ervan overtuigd dat wij merken gaan laten inzien dat zij de wereld positief kunnen beïnvloeden. Met betere producten, door belangrijke thema’s te agenderen of door hun purpose waar te maken. Met klanten zoals Nestlé, SNS en Uber en een team van inmiddels zeven collega’s maken we een droomstart.”

Wouter Glaser, mede-oprichter van Fitzgerald: “Toen we anderhalf jaar geleden vanuit Glasnost met Fitzgerald startte was dit uit nood geboren vanwege concurrerende klanten. Teams en IT waren vanaf dag één gescheiden, maar het bureau had geen eigen karakter. Met Dorien als nieuwe MD starten we een nieuw hoofdstuk. Sinds het begin van dit jaar heeft Fitzgerald een eigen kantoor. Om nu te zien dat Fitzgerald naast tractie van mooie klanten ook smoel krijgt met een eigen propositie is te gek. Dorien is een multi-talent en ik ben ervan overtuigd dat zij succesvol gaat zijn.”

Fitzgerald verwacht dit jaar verder te groeien. De bedoeling is te verhuizen naar een eigen locatie in Amsterdam.  Tot die tijd vestigt Fitzgerald zich in het Maliehuis in Utrecht, waar ook Born05 en Ace gevestigd zijn.

www.fitzgerald.amsterdam
www.thisisace.nl


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.