Marketing Report
Dorst & Lesser aan de slag voor Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Dorst & Lesser aan de slag voor Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Sinds 1 april is Dorst & Lesser de socialmediapartner van de branchevereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Het bureau zal door middel van strategie, content creatie en communitymanagement Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland ondersteunen om de zichtbaarheid van de gehandicaptensector te vergroten en zo de betrokkenheid en conversatie te stimuleren.

Marjoleyn Vreugdenhil, manager communicatie: “We willen Nederland toegankelijk en vriendelijk maken voor mensen met een beperking, zodat zij een betekenisvol eigen leven kunnen leiden. We willen iedereen, ongeacht de zwaarte van zijn of haar beperking, stimuleren om zich te ontwikkelen en mee te doen. Door de sector in beeld te brengen via social media kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren. Wij kijken uit naar onze samenwerking met Dorst & Lesser. Met hun creativiteit kunnen we de gehandicaptenzorg een podium geven.”

Birgit Zuurveld, managing director van Dorst & Lesser: "Het mooiste aan een klant als VGN op social media is dat je daadwerkelijk discussies op gang kunt gaan brengen die mensen, die dit echt nodig hebben, verder gaan helpen in hun dagelijkse leven. Ik heb heel veel zin om samen met het team en VGN ons hier volledig voor in te gaan zetten en mooie resultaten neer te gaan zetten."

www.dorstenlesser.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieAbonneer je op onze nieuwsbrief