Marketing Report
Douglas en Dept maken virtuele tentoonstelling voor nieuwe merkcampagne

Douglas en Dept maken virtuele tentoonstelling voor nieuwe merkcampagne

Douglas’ nieuwste campagne Let’s Do Beautiful viert schoonheid in al haar diversiteit - weg van een eendimensionaal beeld en richting een modern holistisch idee. Douglas en Dept vertaalden dit concept naar digitaal. Op douglas.nl/letsdobeautiful dompelen gebruikers zich onder in een emotionele en inspirerende 3D-ervaring die laat zien hoe gemakkelijk het is om mooi te zijn. 

De virtuele tentoonstelling “Walk of Beauty” is nu geopend en toont onder andere achtergrondinformatie en interviews over campagnebeelden. Door technologieën als WebGL en Three.js te gebruiken creëert het een tastbare virtuele wereld waar gebruikers doorheen kunnen navigeren en de content kunnen verkennen. Het ontwerp lijkt op een grote galerie en bootst de afmetingen na van bekende musea uit New York. Het is opgedeeld in verschillende gebieden, waarvan de individuele boodschap en stemming wordt ondersteund met behulp van grote 3D-sculpturen. 

Tina Müller, CEO van Douglas Group: “Met een digital-first mindset streven we het doel na om onze klanten voortdurend nieuwe en innovatieve ervaringen te bieden. Zo breiden we Douglas uit tot de grootste online beauty- en lifestylemarktplaats. Wij zijn heel blij met Dept als partner en inspiratiebron.” Susanne Cornelius, CMO bij Douglas Group, voegt toe: “Let’s Do Beautiful is een emotionele en belangrijke oproep om vollediger naar schoonheid te kijken. Met de virtuele tentoonstelling willen we klanten inspireren om onze merkwaarden op een geheel nieuwe manier te ontdekken.” 

Gesine Meitler, account manager bij Dept: “De motor van onze langdurige en betrouwbare samenwerking met Douglas is de passie waarmee we herhaaldelijk digitale innovaties aandrijven. De nieuwe virtuele ervaring op douglas.nl is het beste voorbeeld dat innovatieve technologieën zoals VR niet alleen lege kreten zijn, maar daadwerkelijk gebruikt kunnen worden als een zinvolle uitbreiding van de merkstrategie."

Het project werd in een recordtijd van slechts vier weken geïmplementeerd, internationaal uitgerold en is beschikbaar in vijf talen. 

www.deptagency.com

www.douglas.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief