Marketing Report
EK-campagne van Glasnost voor Lipton met Robin van Persie en zoon Shaqueel

EK-campagne van Glasnost voor Lipton met Robin van Persie en zoon Shaqueel

Glasnost en Lipton lanceren de EK-campagne van het merk met Robin van Persie en zijn zoon Shaqueel.

Zes jaar na de memorabele goal van Van Persie tegen Spanje, treedt Shaqueel in de voet(bal)sporen van zijn vader met een imitatie van deze wereldgoal in de televisiereclame van Lipton Ice Tea. Om ook de rest van Nederland deze iconische duikvlucht te laten herbeleven brengt Lipton het Heldenshirt uit, exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Shaqueel van Persie: “Ik dacht: wat mijn vader kan, kan ik ook. De imitatie hebben we natuurlijk met een knipoog neergezet, maar ik vond het alsnog een eer om dit moment samen met mijn vader te herbeleven. Iedere voetballer droomt van zo’n epische goal, dus wat dat betreft kijk ik natuurlijk tegen hem op.”

Wu-Ping Kusters, Brand Manager Lipton: “Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking en mooi om die wisselwerking tussen vader en zoon terug te zien in de televisiecommercial. Het oranje Lipton Heldenshirt, voorzien van een rood-wit-blauwe cape, staat symbool voor de duik die Van Persie zes jaar geleden maakte. Op deze manier hopen we Nederland opnieuw dat euforische gevoel te laten ervaren! Zeker in deze tijden is het fijn om de saamhorigheid die hoort bij een EK samen te beleven.”

Credits:

Klant: Lipton | Bureau: Glasnost International | Creatie: Tim van Aerschot | Account: Sophia van Heemskerk & Selen Kirkagac | Productiepartij: Holy Fools | Postproductie: Ambassadors | Influencer agency: 9024 Media | Helden: Robin van Persie & Shaqueel van Persie

www.lipton.nl
www.glasnost.amsterdam

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief