Eco-Mobiliteit, Drifty en Kesbeke sponsoren klimaatstunt Bart Uriot

Eco-Mobiliteit, Drifty en Kesbeke sponsoren klimaatstunt Bart Uriot

Duurzame Illusionist Bart Uriot heeft zichzelf onder grote publieke belangstelling weggetoverd om aandacht te vragen voor de energietransitie.

De groene goochelaar

Op de Amsterdamse Torensluisbrug verdween hij van het ene op het andere moment tijdens een demonstratie voor meer gemeentelijke inspanningen om al het hoofdstedelijke vervoer in de binnenstad in 2025 honderd procent elektrisch te maken. Dit terwijl de groene goochelaar het publiek toesprak vanaf een elektrische pick-up truck van Eco-Mobiliteit. Meteen daarop verrees Bart Uriot weer toen hij op een elektrische boot van Drifty, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, onder de brug vandaan kwam varen. Ook Kesbeke, producent van duurzaam Amsterdams zuur (augurken en uitjes) sponsorde de stunt.

Maatschappelijke issues verweven in illusies

Bart Uriot is een goochelaar die graag betekenisvolle verhalen vertelt aan de hand van magie. Vooral het klimaat, maar ook andere maatschappelijke issues verweeft hij in zijn illusies. Zo trok hij eerder aandacht met een goocheltruc in de vorm van een regenboog-kunstwerk dat hij maakte voor een kunstgalerij in de Reguliersdwarsstraat, dat ook aandacht kreeg tijdens de Pride Amsterdam. Bart Uriot treedt maandelijks op tijdens de Amsterdam Magic Show in Boom Chicago. 

www.mediatic.eu

www.eco-mobiliteit.nl

www.drifty.amsterdam

www.kesbeke.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.