Marketing Report
Edwin Nunnink hoofdredacteur Expovisie en Conference Matters nieuws

Edwin Nunnink hoofdredacteur Expovisie en Conference Matters

Jeroen Mirck, hoofdredacteur van de vaktitels Expovisie en Conference Matters, verruilt zijn hoofdredacteurschap voor een baan als politiek-bestuurlijk communicatieadviseur. Jeroen Mirck wordt opgevolgd door Edwin Nunnink.

Edwin Nunnink is een vertrouwd gezicht, want hij was de afgelopen twee decennia hoofdredacteur bij de vorige eigenaar van beide titels Het Portaal Uitgevers. Na een overname werden Expovisie en Conference Matters op 1 mei 2022 eigendom van de nieuw opgerichte uitgeverij Zynchrone Media. Jeroen Mirck startte daar als hoofdredacteur, maar kiest ervoor om het bedrijf te verlaten.

Succesvolle herstart

Jeroen Mirck: "Ik ben dol op de wereld van beurzen, congressen en evenementen, maar heb ook altijd een bovengemiddelde interesse gehad voor politieke communicatie. Bovendien was ik op zoek naar een betere werk-privébalans. Per 1 februari word ik communicatieadviseur bij de gemeente Beverwijk, waar ik me beroepsmatig ga communiceren over grootstedelijke thema’s in de regio waar ik zelf woon."

Edwin Nunnink: "Ik ben zeer onder de indruk van de succesvolle herstart van Expovisie en Conference Matters in een periode waarin de live-communicatiesector na twee jaar stilstand weer op gang moest komen."

Ambities reiken ver

Edwin Nunnink: "De ambities van Zynchrone Media reiken echter verder. Live-communicatie verdient als essentiële marketing- en communicatie-tool een hoogwaardig platform als kenniscentrum en intermediair. Wij creëren een platform dat marketeers en organisers journalistieke content biedt over ontwikkelingen op het gebied van live-communicatie, nu en in de toekomst, en waar ze tools vinden om het medium optimaal in te zetten."

www.zynchrone.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.