Egotribe lanceert label Bruce Banner Studio

Egotribe lanceert label Bruce Banner Studio

15-04-2021 19:44:10 | Door: David de Jong | hits: 2002 | Tags:

Het creatief digitaal bureau Egotribe lanceert een het label Bruce Banner Studio. Met Bruce Banner Studio willen de oprichters zich specialiseren in de creatie van display advertising.  

Diederik Parlevliet, Managing Director: “Wij vinden dat de online banner een essentieel onderdeel uitmaakt van de mediamix die klanten inzetten om aandacht te vragen voor hun product of dienst. Banners zijn nog altijd goed voor het grootste deel van de online advertentie vertoningen.”

Ramon Rol, Creatief Directeur en oprichter: “Tegenwoordig is het vrij lastig om de aandacht te krijgen tussen de enorme hoeveelheid content die er digitaal voorhanden is. Probeer dan maar eens op te vallen. Dat vraagt om creativiteit op elke pixel. Binnen Egotribe creëren en produceren we al jaren banners, maar met de oprichting van een eigen banner label geven we de banner de aandacht die het verdient.”

Daan Giele, oprichter en Business Director: “Bestedingen aan digital advertising stegen in 2020, ondanks de corona pandemie, met 5% tot 2,7 miljard euro, met een marktaandeel van bijna 65%. Toch krijgen banners niet altijd de aandacht die ze verdienen, terwijl onderzoek keer op keer aantoont dat het een serieuze marketing discipline betreft. Banners zijn zichtbaar en overal inzetbaar, ze zijn meetbaar en snel aanpasbaar en banners zijn vooral een betaalbare marketingtool.”

www.brucebannerstudio.nl
www.egotribe.nl
Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.