Marketing Report
Elevator zoekt ondernemende data-driven marketeers voor diverse growth marketing rollen

Elevator zoekt ondernemende data-driven marketeers voor diverse growth marketing rollen

Elevator is weliswaar een jong growth marketing bureau, maar het kleine team van gedreven marketing en data specialisten is ambitieus en gretig. 2021 is het jaar van groei, en onder leiding van Frank Abrahams en Thomas Wolters zag Elevator in het eerste half jaar een vliegende start.

Thomas: “We hebben onze propositie verder aangescherpt: onze focus ligt nu vooral op hoe we het vliegwiel van data-traffic-conversie voor de klant zo goed en snel mogelijk in beweging krijgen, om zo efficiënt tot tastbaar resultaat te komen. We zien dat klanten dat ook echt fijn vinden; geen lange geeltjes-sessies met duurbetaalde consultants, maar gedreven marketing experts die aan de slag gaan en binnen een paar weken impact kunnen maken.”

Frank: “We merken dat onze propositie en de manier waarop we werken leidt tot gave projecten met goede resultaten, maar ook tot mooie nieuwe projecten met bestaande klanten. Onze energie, kennis en efficiënte aanpak levert niet alleen resultaat op, maar werkt kennelijk ook aanstekelijk.”

Elevator heeft de ambitie om zoveel mogelijk klanten verder te brengen met hun groeiambities en er daarnaast met hen ervoor te zorgen dat ze weten hoe ze structureel aan de slag kunnen met data driven marketing. Om dat te realiseren wil Elevator verder doorgroeien in zowel grootte als expertise, zodat ze toonaangevend kunnen blijven.

Er staan daarom diverse vacatures open. Elevator zoekt mensen die ondernemend en ambitieus zijn, marketeers die geloven in de kracht van data-driven marketing.

De vacatures:

Web Analyst [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/web-analyst]
SEO Specialist [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/seo-specialist]
SEA Specialist [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/sea-specialist]
Product Growth Manager [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/product-growth-manager]
Senior Online Marketeer [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/senior-online-marketeer]
Senior Data Scientist [https://www.elevator.amsterdam/vacatures/senior-data-science]

Elevator biedt een inspirerende en ambitieuze werkomgeving, waar veel mogelijk is als je er maar voor gaat. Je werkt samen met ons team van leergierige, talentvolle data analisten, online marketeers en conversie specialisten. 

www.elevator.amsterdam

www.makerstreet.nl

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief