Marketing Report
Eli Lejeune per 1 september aan de slag voor BIC

Eli Lejeune per 1 september aan de slag voor BIC

Eli Lejeune wordt per 1 september aangesteld als senior marketing- en communicatiemanager bij Brainport Industries Campus (BIC). Lejeune werkt momenteel als marketingmanager van Eindhoven Airport. 

Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed names BIC: "Erg fijn dat we Lejeune aan boord hebben. Met zijn ervaring en instelling is hij de juiste man om BIC verder op de kaart te zetten en zorg te dragen voor een actieve campus community. Samen met Bert-Jan Woertman als directeur staat er een stevig managementteam."

Lejeune werkte onder andere als marketingmanager bij Discovery Networks en BNN. Daarnaast was hij merk- en interactiestrateeg bij digital agency IN10.

Lejeune: "Ik kijk er enorm naar uit mijn tanden te zetten in dit prestigieuze project. BIC is precies waar Eindhoven en de Brainport-regio voor staan: samen innoveren voor onze gezamenlijke toekomst. Ik ziet het als een eer om mijn expertise in te zetten en van dit unieke concept een (inter)nationaal relevant merk te maken en op die manier daar mijn steentje aan bij te dragen." 

Over Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen daardoor en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

www.brainportindustriescampus.com

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief