Elise Schaap gezicht van HAK in meerjarige samenwerking

Elise Schaap gezicht van HAK in meerjarige samenwerking

Elise Schaap is de komende jaren het gezicht van groentefabrikant HAK, nadat eerder Martine Bijl en Herman den Blijker te zien waren in de reclames.

De samenwerking met de actrice gaat van start met een campagnewaarin het groene aspect van de groenteconserven centraal staat.

Met Elise Schaap in de commercial ziet de kijker een HAK-omgeving: een typisch Nederlandse akker waar in dit geval rode kool wordt geteeld. De commercial grijpt terug naar grapjes uit eerdere spotjes, van meneer In ’t Veld (voorheen meneer De Haan), die ditmaal vanuit zijn rodekoolveld Elise van commentaar dient, tot de bekende aftiteling Je moet de groenten van HAK hebben.

Elise Schaap: ‘’HAK is voor mij vertrouwd, nuchter en het staat voor eerlijk eten en duurzame geteelde groenten. Ik vind het een eer om het stokje over te nemen van Herman den Blijker en natuurlijk de onnavolgbare Martine Bijl.”

Nicole Freid, directeur Marketing en Innovatie bij HAK: “Waar we de afgelopen zeven jaar in onze succesvolle samenwerking met Herman de nadruk legden op het bieden van handelingsperspectief en inspiratie, ofwel hoe maak je je gerechten lekker met HAK groenten en bonen, verleggen we de boodschap met Elise heel bewust naar lokaal en duurzaam geteelde groenten om consumenten te helpen meer groenten en peulvruchten te eten en daarbij bewuste en duurzame keuzes te maken.”

De najaarscampagne van HAK zal op televisie, online en in outdoor advertising te zien zijn. Reclamebureau DDB Unlimited tekende voor het concept en productie van de campagne.

Nicole Freid bij Marketing Report Radio

Nicole Freid was eerder te gast in een uitzending van Marketing Report Radio, waarin ze vertelt over het HAKtivistische karakter van het merk:

www.hak.nl
www.ddbunlimited.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.