Marketing Report
Embassy of Dutch Creativity zoekt partners voor Cannes nieuws

Embassy of Dutch Creativity zoekt partners voor Cannes

De komende editie van de Embassy of Dutch Creativity tijdens het festival in Cannes, is nog niet zeker. De organisatie is op zoek naar voldoende ambassadeurs en partners om uit de kosten te komen.

Voor 1 maart moeten er voldoende bijdragen zijn toegezegd om de editie van 2023 doorgang te laten vinden.

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni 2023 wil de Embassy of Dutch Creativity wederom haar kampement opslaan aan de Boulevard de la Croissette in Cannes. Net als in voorgaande jaren is de ambitie van de Embassy of Dutch Creativity om de gehele Nederlandse creatieve industrie internationaal te promoten. Daarbij wil het Nederland met Amsterdam als leidende hoofdstad presenteren als dé plek voor bedrijvigheid, samenwerking én creatief talent.

Kyra Roest, initiatiefnemer van de Embassy of Dutch Creativity: "Om zo’n week van de grond te krijgen ben je al minimaal 250.0000 euro kwijt. Doel is om dit met zijn allen te dragen, zodat we samen de spotlight op Nederland zetten. Het gaat om het collectief. Losse initiatieven zijn prima. Maar zonder vast honk aan de boulevard zorgen we niet voor Nederlandse zichtbaarheid op een internationaal podium."

Embassy of Dutch Creativity

De Embassy of Dutch Creativity is de handelsmissie van de gezamenlijke Nederlandse creatieve industrie tijdens het internationale reclamefestival in Cannes. De Embassy is een initiatief van ADCN, bvA, DuPho, Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter en VIA.

www.embassyofdutchcreativity.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.