Marketing Report
Enterprise nieuwe internationale supplier Ajax

Enterprise nieuwe internationale supplier Ajax

AFC Ajax en Enterprise Car Sharing & Rental hebben een Official Supplier-overeenkomst ondertekend. Deze samenwerking is onderdeel van een brede positioneringscampagne van Enterprise in de particuliere en zakelijke markt en past binnen de Europese sponsorstrategie. Vanaf 1 januari 2020 gaat de samenwerking in, met een looptijd van 4,5 jaar.
 
Thomas Wolters
, oprichter van Enterprise Car Sharing en Rental in Nederland: "Vooral in de stedelijke gebieden ontwikkelt zich in een rap tempo een andere kijk op mobiliteit en autobezit. We delen onze auto's graag met iedereen die een mobiliteitsbehoefte heeft. Met onze car-sharing en rental-oplossingen voor de consument en bedrijven laten we een snelle groei zien met short-lease, dag rental en by-the-hour producten. Ons UEFA Europa league-sponsorship loopt al vanaf 2015 en draagt significant bij aan de groei van onze Europese naamsbekendheid. Als Official Supplier van Ajax kunnen we een volgende stap zetten in de positionering van het merk Enterprise in Nederland. We gaan gedurende de seizoenen verschillende activaties ontwikkelen. Doordat Ajax zowel miljoenen fans bereikt als een groot zakelijk netwerk heeft, kunnen we dat doen in beide klantsegmenten."
 
Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "Tijdens de gesprekken met Enterprise werd inzichtelijk dat Ajax en Enterprise elkaar de komende jaren kunnen versterken. Dat een wereldwijd groot merk als Enterprise zich langdurig aan ons wil verbinden, biedt veel nieuwe kansen. Enterprise ondersteunt ons onder andere tijdens internationale activiteiten op het vlak van mobiliteit. Daarnaast kunnen we middels dit suppliership zorgen voor voordelen richting onze fans en het zakelijke netwerk."

De Nederlandse vestiging van Enterprise Car Sharing & Rental is een franchise van het Amerikaanse familiebedrijf.

www.ajax.nl
www.enterprise.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.