Marketing Report
Eric-Jan Vis commercieel manager Lukkien

Eric-Jan Vis commercieel manager Lukkien

Eric-Jan Vis is per 1 januari 2021 benoemd tot commercieel manager bij Lukkien. Eric-Jan Vis was met een korte onderbreking sinds 2013 werkzaam voor BBP Media en was daarvoor 22 jaar werkzaam voor Adformatie waar hij lange tijd commercieel directeur was.

Eric-Jan Vis:Dit is een uitgelezen kans om met reclamebureaus een nieuwe sales-weg in te slaan. Ik heb jarenlang met reclamebureaus, designbureaus en digital bureaus gewerkt die mijn klanten waren en verkocht print, online, evenementen en congressen. Nu zal ik aan reclamebureaus de mogelijkheid bieden om hun productie bij Lukkien onder te brengen. Als je ziet wat er kan, dan is dat heel mooi. De afstand naar Ede is niet zo spannend. De flexibiliteit en de mogelijkheden die Lukkien biedt, zijn uniek in Europa. Juíst in deze tijd is er een grote behoefte bij reclamebureaus aan een ijzersterke fullservice productiepartner met ongekende in-house faciliteiten, zoals bij Lukkien. Ik zie dat Lukkien nog beter onder de aandacht van reclamebureaus kan worden gebracht. Het is de ultieme one-stop-shop voor productie in fotografie en video, zeker voor creatieven met ambities. Wie heeft er nou 20.000 m2 studioruimte in Europa? Of zo’n leger aan stylisten, decorbouwers, producenten, CGI-experts, editors? Mijn visie is; jij happy, wij happy! Dat is weliswaar de prettige uitkomst van een succesvol partnership maar de insteek is werkelijk oog hebben voor behoeften en die optimaal vervullen. Als een klant tevreden binnenkomt en nóg blijer weggaat, dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Bouke Lukkien, CEO van Lukkien:  “Eric-Jan Vis kent ons én de reclamebureaus goed. Zij zijn onbegrensd in hun ideeën, wij zetten in op onbegrensde uitvoering. We willen in productiefaciliteiten en mogelijkheden altijd voorop lopen. Dit jaar investeerden we bijvoorbeeld nog in een Bolt-robotarm en Phantom highspeed camera; momenteel zetten we de eerste stappen richting virtual production. Zo willen we altijd de next step bieden die nodig is. Hoe mooi is het als ijzersterke concepten en onbegrensde mogelijkheden elkaar nóg meer gaan ontmoeten?”

www.lukkien.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.