Marketing Report
Erik Hardick lanceert N11 Group, overname B.made nieuws

Erik Hardick lanceert N11 Group, overname B.made

Buro N11 en B.made gaan intensief samenwerken en treden toe tot de pas opgerichte N11 Group. De twee bureaus hebben los van elkaar hun sporen verdiend in het ontwikkelen van websites, het inzetten van onlinemarketing en het maken van creatieve content.

Buro N11 is actief in mobiliteit op het gebied van content, pr en marketing. B.made is een gevestigde naam in de sector sport en entertainment en benut data, technologie en content voor het ontwikkelen van content- en marketingstrategieën. Het initiatief om beide bedrijven samen te brengen binnen de N11 Group komt van Erik Hardick, die in 2019 eigenaar werd van Buro N11.

Expertises aanvullen

Erik Hardick: “Ik zie twee organisaties met een gelijke mindset, die elkaar inhoudelijk heel mooi aanvullen. Buro N11 en B.made werken allebei heel pragmatisch en bieden elk diverse expertises op het gebied van marketing en communicatie. De bedrijven zijn complementair wat betreft diensten en branche-expertise. De kunst is nu om het maximale uit deze samenwerking te halen, zodat het een win-win wordt voor de organisaties én voor onze klanten. Dat is ook de filosofie achter de N11 Group – samen kunnen we echt veel meer bereiken.”

Richard Schot en Jan Smit, oprichters van B.made: “Door de krachten te bundelen, zijn wij ervan overtuigd dat we onze groei kunnen versnellen en onze klanten nog beter kunnen bedienen. Wij kijken dan ook heel erg uit naar de intensieve samenwerking die we voor ogen hebben.”

Buro N11 en B.made blijven zelfstandig op hun huidige locaties actief (respectievelijk Bodegraven en Rotterdam) en worden elk bestuurd door een eigen managementteam. Erik Hardick is eigenaar van beide ondernemingen en stuurt de verdere samenwerking. Tot de klantengroep van Buro N11 behoren onder meer Toyota, BMW, Jumbo en TotalEnergies. B.made mag onder meer Feyenoord Rotterdam, ALLSAFE, Delta Fiber en Novo Nordisk tot de loyale klantengroep rekenen.

www.n11.nl

www.bmade.nl

Lees ook:

[CMTA] N=5 - ABN AMRO: Truely Boring Crime

22-09-2023 | 09:08:27
Online bankfraude/oplichting is een van de snelst stijgende vormen van criminaliteit. Met simpele tools van ABN AMRO kunnen mensen zich beter beschermen

[CMTA] Go Spooky: HEMA’s Sappige Tijden

22-09-2023 | 09:00:00
Duik in het dynamische leven van HEMA-medewerkers, vermengd met sappig drama, onverwachte paniek en natuurlijk onze iconische rookworsten en tompoucen.

[CMTA] Dentsu: Randstad - Andersom Sollicitatie

22-09-2023 | 08:50:00
Samen met de grootste werkgevers van Nederland (tegelijk ook de belangrijkste klanten van Randstad) draaien we het hele sollicitatieproces om.

[Interview] Nannie Gieles (Brandwebbing) over trends en ontwikkelingen in contentmarkeitng

21-09-2023 | 12:13:00
Nannie Gieles is Managing Director bij Brandwebbing. We spreken haar in het kader van de CMTA over ontwikkelingen en trends van contentmarketing

[CMTA] Nationale-Nederlanden en Runner’s World lanceren cover met braille

19-09-2023 | 10:47:00
Er is een tekort aan hardloopbuddy’s voor mensen met een visuele beperking. Daarom ging Stichting Running Blind samen met NN op zoek naar nieuwe buddy’s

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.