Marketing Report
Erik Rothengatter Managing Director Happy Horizon Arnhem nieuws

Erik Rothengatter Managing Director Happy Horizon Arnhem

Erik Rothengatter is gestart als nieuwe Managing Director van Happy Horizon Arnhem. Rothengatter volgt Martijn Brand op die de afgelopen 15 jaar directeur was en het bedrijf in 2007 oprichtte als Evoworks. Brand sloot zich met Evoworks in 2021 aan aan bij Happy Horizon. Zijn opvolger heeft 15 jaar ervaring op het gebied van online en performance marketing en heeft in het verleden nauw samengewerkt met Happy Horizon medewerkers. Rothengatter neemt bij het kantoor van de creative digital agency in Arnhem een team van 30 specialisten, in onder andere online marketing en development, onder zijn hoede.

Rothengatter was in zijn laatste rol Senior Digital Performance Media Manager bij VodafoneZiggo. Daarvoor was hij Digital Excellence Manager bij Accell IT, Digital Marketing Manager bij Walibi Holland en had Erik diverse functies bij media- en internetbureaus. Rothengatter neemt hiermee vijftien jaar ervaring op gebied van Performance Marketing mee, die in zijn nieuwe functie goed van pas komt: ".

Marco Zweekhorst, Hub Manager Arnhem/Apeldoorn bij Happy Horizon: “We zijn bijzonder blij dat Erik ons team in Arnhem komt leiden. Erik zal samen met Robin van Pol het management gaan vormen met als doel om Happy Horizon Arnhem verder te laten groeien en te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Erik Happy Horizon Arnhem naar nieuwe hoogtes zal leiden en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

www.happyhorizon.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.