Erik Wiese stopt bij ACE en gaat ondernemen

Erik Wiese stopt bij ACE en gaat ondernemen

Erik Wiese vertrekt bij ACE na zich te hebben toegelegd op het growth- en marketing-domein gedurende de afgelopen 2,5 jaar. Als sportfanaat en oprichter van Blauw Gras heeft Wiese zijn clubvisie gerealiseerd zien worden.

Hij was vanaf de start nauw betrokken bij de ontwikkeling van de club gedachte van ACE. Nu het netwerk is samengebracht in Club ACE aan de Amsterdamse Houthavens, markeert de aanstaande opening een symbolisch afscheid.

Clubgedachte

Erik Wiese: “Ik had ooit het idee voor Blauw Gras, om een clubgedachte over ons bureaumodel te leggen. Zodat klanten en partners meer onderdeel zouden worden van het bureau, wat samenwerking en kruisbestuiving stimuleert. Die gedachte is een soort membership dat toegang geeft tot producten, services, evenementen en meer. Dit hebben we doorvertaald naar ACE, en nu Club ACE het levenslicht heeft gezien is het voor mij tijd voor andere avonturen.”

Erik Wiese blijft voorlopig aandeelhouder bij ACE. Zoals hij via LinkedIn laat weten over zijn toekomstplannen: “Wat ik nu ga doen? Nou, vooral weer lekker ondernemen! De werelden van sport en entertainment hebben mij altijd getrokken. Dus ik hoop daarin leuke nieuwe avonturen te vinden. De komende weken ga ik veel koffietjes drinken, om te ontdekken wat er allemaal borrelt...”

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.