Europese aanbesteding maakt N=5 het reclamebureau voor de NPO

Europese aanbesteding maakt N=5 het reclamebureau voor de NPO

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft na een Europese aanbesteding gekozen voor N=5  als creatief en strategisch partner om de komende jaren verder te bouwen aan het merk NPO en haar zenders. De aanbesteding bestond uit twee losse percelen die N=5 als bureau voor het perceel Merk & Gedrag heeft gewonnen en N=Content voor het perceel Online & Social. De gunning is per direct ingegaan en heeft een looptijd van 2 jaar met twee keer telkens een optie tot verlenging van één jaar. XXS was tot voor kort de creatief en strategisch partner van de NPO.

Nico Rijkhoff, Directeur Publiek en Marketing NPO: "Met N=5/N=Content hebben we een partner gevonden die creativiteit en strategische denkkracht hand in hand laat gaan met kennis en begrip van de unieke positie van de NPO in het medialandschap, op radio en tv, on demand en online. Het bureau staat voor de ontwikkeling van onderscheidende en kwalitatief hoogstaande campagnes. In combinatie met het label N=Content brengt het als voordeel mee, alle gewenste expertise en executie vanuit één hand te kunnen aanbieden."

Bastiaan Weers, head of strategy N=5: "Wij geloven dat je samen het beste werk maakt. In deze aanbesteding kwamen alle specialismen binnen ons bureau samen. Met N=Content hebben we afgelopen jaar vol ingezet op digital en social expertise.  De winst van twee percelen binnen de NPO bewijst dan ook de kracht van de combinatie N=5/N=Content."

www.npo.nl
www.nis5.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.