Marketing Report
[Events] Future Facts organiseert AI walkinar in het Amsterdamse Bos | 23 juni 2022 nieuws

[Events] Future Facts organiseert AI walkinar in het Amsterdamse Bos | 23 juni 2022

Inspiratie opdoen en netwerken | Amsterdamse Bos | 23 juni 2022 | Kosteloze deelname

We staan er niet bij stil, maar Artificial Intelligence is steeds meer integraal onderdeel van ons dagelijkse leven. Het ontgrendelen van de telefoon met behulp van gezichtsherkenning, de chatbot op websites die best passende antwoorden op vragen geeft en de zelfrijdende auto; allemaal voorbeelden van de hedendaagse technologie.

Veel organisaties zijn op zoek naar de juiste inzet van nieuwe technologieën. Door processen slimmer en efficiënter te maken kun je niet alleen grote besparingen, maar ook duurzame groei realiseren. De eerste stappen zijn vaak al gezet, maar hoe zorg je er als organisatie nu voor dat AI structurele meerwaarde levert en hoe borg je dit in de huidige processen?

Tijdens het Future Facts Walkinar in het Amsterdamse Bos op donderdag 23 juni a.s. nemen wij je mee op ontdekkingsreis. Tijdens het lopen van de Heuvelwandeling (ca. 6 km) word je bijgepraat over de verschillende facetten van Artificial Intelligence. Elke groep wordt begeleid door een expert van Future Facts, die jouw specifieke vragen heel graag beantwoordt. De groepen zijn divers van samenstelling, waardoor je ook alle ruimte hebt om te netwerken. We sluiten de wandeling af met een gezellig hapje en drankje bij Restaurant De Bosbaan.

Presentaties vanaf de zeepkist

Tijdens de wandeling krijg je op twee momenten een korte presentatie vanaf de zeepkist. Deze presentaties geven stof voor discussie voor het volgende deel van de wandeling. De onderwerpen van de korte presentaties zijn:

Waardecreatie met AI

Waar staat jouw organisatie: zit je in de verkennende fase of ben je al een eind op weg in het succesvol toepassen van AI? Hoe zorg je concreet voor waardecreatie? We lichten een tipje van de sluier op aan de hand van de roadmap to success.

Ethiek en transparantie bij toegepaste AI

We kennen allemaal de AI-toepassingen uit het nieuws: daar waar de grenzen worden opgezocht van het toelaatbare. Waar ligt die grens?

Artificial Internet of Things (AIoT)

Door AI te combineren met IoT-toepassingen is het mogelijk de prestaties van IoT naar een hoger niveau te tillen. Hoe kunnen AI en IoT elkaar versterken en waar zit de meerwaarde? We geven je een kijkje in de keuken.

Wij organiseren deze walkinar voor zowel business als IT-management. Loop je met ons mee? We verwelkomen je graag!

Programma en kosteloos aanmelden hier!

www.futurefacts.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief