Expert zoekt bureau en start met video-oproep

Expert zoekt bureau en start met video-oproep

Expert roept alle creatieve bureaus van Nederland in een video op zich te melden. Daarmee draait de winkelketen het traditionele wervingsproces om. Bureaus pitchen niet bij Expert, Expert pitcht bij de bureaus. Hun doel: het bureau vinden dat het best bij de elektronicaspecialist past.

Daniela Sarlo, commercieel directeur van Expert: “We weten zelf heel goed wie we zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben. En we willen natuurlijk dat héél Nederland dat ook weet! Daarom zoeken we partners in crime om onze merkwaarden op een onderscheidende manier in de markt te zetten.”

“Het gaat ons erom wie het beste bij ons past. Dat kunnen bekende en minder bekende bureaus zijn, maar we staan ook open voor collaboraties. Met deze oproep geven we iedereen een gelijke kans. Bij Expert is een van de kernwaarden dat we nooit nee als eerste antwoord geven. Dat geldt ook voor dit traject! We laten ons graag verrassen!”

Wie de uitdaging aandurft, kan zich vóór 1 augustus melden via marketing@expert.nl. Expert stuurt de aanmelders meer informatie over de eerste voorstelronde. Uit deze eerste ronde selecteert Expert maximaal drie bureaus voor de tweede ronde, waarin ieder bureau samen met Expert een case uitwerkt.

www.expert.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.