Marketing Report
Fast Media partner Reuters Fotografie in Nederland nieuws

Fast Media partner Reuters Fotografie in Nederland

Fast Media is distributiepartner voor de Reuters-collectie in de Benelux geworden. De website Fastmedianl.com biedt hiermee meer dan 35 miljoen nieuws-, sport-, entertainment- en gespecialiseerde afbeeldingen in de Benelux, Nordic en Latijns-Amerika. 

De site biedt klanten redactionele content voor bijvoorbeeld kranten, boeken, magazines en andere publicaties. Specialistische, niche-collecties helpen daarnaast om communicatietrajecten impact te geven.

Naast partner voor de volledige collectie van persbureau Reuters vertegenwoordigt Fast Media een groeiend aantal collecties van gerenommeerde partners zoals Avalon, Belga, Image Source, Universal Images Group, United Archives, Sipa Press, Xinhua en Heritage Images.

Marco Oonk, oprichter en directeur van Fast Media: "Ons doel is om het voor bedrijven en instanties gemakkelijk te maken toegang te krijgen tot content van hoge kwaliteit om projecten tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om onze klanten te helpen creatieve doelen te bereiken met onze uitgebreide collectie afbeeldingen en de software tools om deze snel en effectief toe te passen."

www.fastmedianl.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.