Marketing Report
Fightclub maakt Just wat jij nodig hebt-campagne nieuws

Fightclub maakt Just wat jij nodig hebt-campagne

Na het winnen van de pitch trapten Fightclub en Just hun samenwerking vorig jaar af met de merkcampagne Just wat jij nodig hebt. Hiermee werd de merknaam gekoppeld aan de mentaliteit van het merk, namelijk alleen verzekeren wat nodig is.

René van Gerwen, verantwoordelijk voor merk- en campagnemanagement bij CZ/Just: “In het drukke commerciële seizoen van niet alleen zorgverzekeraars maar ook andere adverteerders hebben we Fightclub uitgedaagd op het creëren van cut through potential. We hebben bewust gekozen om af te wijken van de standaard middelenmix. Door meer out of the box te denken, willen we zichtbaarder en impactvoller aanwezig zijn bij onze doelgroep.”

Pop-up Store

Op Utrecht CS is de Just Pop-up Store geopend, waar reizigers kunnen opwarmen en opladen in deze koude decembermaand. Naast de Pop-Up Store rijdt er de komende weken ook een Just-tram rond in Rotterdam waarmee de digitale zorgdiensten van Just onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast wordt de campagne ondersteund met relevante tailormade DOOH-uitingen in Utrecht en Rotterdam, een online-videocampagne, radiospots, social activaties op Instagram, TikTok en middels gif’jes.

Maarten Evers, Creative Director Fightclub: “We voelden zelf al wel dat we een sterk big idea te pakken hadden, maar werden tijdens het concepten toch verrast door de hoeveelheid mooie doorvertalingen die dit idee ons gaf. Wat dan helemaal fijn is als je dan ook een merk en klant hebt die hiervoor openstaat!”

Credits

Klant: Just (CZ) | Verantwoordelijk bij klant: René van Gerwen, Auke de Vries, Nick Grosveld, Dorine Surstedt, Emmy Mutsaers | Bureau: Fightclub | Creatie: Maarten Evers, Robin Versnel, Maarten van Hooft | Account: Dagmar Pont, Roxanne van Son

www.fightclub.nl

www.just.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.